Fotograf 22. 7. 2017, Těrlice

Sháním nápaditého fotografa na nafocení našeho dne D. Tipy prosím ..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, ještě mám volno. Pokud by se Vám moje práce líbila (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové nabídky a další informace k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci. Filip M.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud myslíte Těrlicko, tak mohu dorazit, termín mám volný :-) Do sz posílám nabídku. Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, ráda přijedu.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
@freya01 Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Nápadité focení mě baví, ale pro každého je nápadité něco jiného, tak pokud Vás moje portfolio zaujme, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
@freya01 Rádi dojedeme, pokud se Vám bude práce líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda přijedu. Více info na webu a FB Markéta
Odpovědět
Zkuste oslovit Michala Krusberského. Byli jsme s ním moc spokojeni a kdybych se vdávala znovu, je pro mě jasnou volbou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nápady rozhodně máme. Naposledy třeba focení v lomu i s koupáním. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?