Fotograf 22.4.2017 kolín

Hledáme šikovného fotografa n naší svatbu 22.4.2017 - jsme z Kolína. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotografie líbit a ceník zaujme jsem Vám plně k dispozici - duben ještě navíc s 30% slevou. Vše potřebné najdete na mých stránkách. Přeji příjemné hledání fotografa. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Více info máte ve zprávě nebo naleznete na webu. Jiří Šmalec
Odpovědět
Profilova fotka
@flafa Dobrý den, tento den mám zatím volný. Budu rád, když navštívíte můj profil a podíváte se na moji tvorbu. Pokud Vás má práce zaujme neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem Vojtěch Podstavek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás zaujmou fotografie, jsem Vám k dispozici. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, moc ráda Vám nabídnu naše foto služby. Termín máme zatím volný. Neváhejte nás kontaktovat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krasny dobry vecer, 22.4. mam jeste volno, zaslu vice informaci do zpravy. Adriana Cahova
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný a rád budu Vaši svatbu fotit. Pro další informace se prosím podívejt ena můj profil a především web. Zdravím a gratuluju! Tomáš
Odpovědět
Ahoj do Kolina! Bydlime kousek od vas! Nasi svatbu bude v lete fotit overeny fotograf, ale i kameraman z Pardubic-Filip Tesař. Je super a neni drahy! Najdes ho na FB nebo Www.fotofilip.cz. Hodne stesti!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se s nabídkou volného termínu. Mé portfolio najdete na webových stránkách. Pro dubnové termíny mám ještě 30% slevu. Markéta
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?