Sháníme fotografa na naši svatbu 22.2.2020 v Nové Pace. Líbí se mi, když fotograf vypráví příběh a fotky nejsou strojene, ale naopak je tam hodně momentek z příprav, obřadu, hostiny... shanime někoho na cca 6-8 hodin ideálně do 10K. Předem moc díky za doporučení 😊
:-)
Dobrý den,
tohle úžasné datum mám zatím volné, ráda dojedu. Reportážní styl, momentky, pozornost zaměřená k detailům, to je moje parketa. Budu ráda, když mrknete i ke mně. V případě zájmu či dotazů se na mě klidně obraťte.
S pozdravem
Veronika
Krásný dobrý den,
termín bych měla mít volný, napíši Vám více do zprávy a bude-li se Vám líbit má práce, ráda se s Vámi domluvím. Přirozené, nenucené momentky, které zachytí Váš den - tak to by u mě myslím mohlo fungovat také :) Terka
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den,
v tomto termínu mám volno :) Příběhy fotek jsou má parketa :) Portfolio naleznete na mém webu a v případě zájmu mne neváhejte kontaktovat :)
Pěkný den
Dobrý den,
sezona 2020 se pomalu otevírá a rezervace na příští rok jsou v plném proudu.
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička
Dobrý den, Váš termín mám volný, do 10tis. se vlezu i s rezervou a tak pokud se Vám budou moje fotky líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací posílám do zpráv a přeji hezký den.
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
Do Nové Paky to mám kousek.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Krásný dobrý den,
zmiňovaný termín mám k dispozici. Rád Vám nabídnu své služby. Napište si o nezávaznou konzultaci a obratem se Vám ozvu.
Využít ke kontaktu můžete interní poštu nebo přes kontaktní formulář na mém webu, rovněž tam najdete i více fotografií.
Těším se, s pozdravem,
Mario Sikora
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 10 tis., kratšie fotenie po dohode za nižšiu cenu.
Prajem pevné nervy s prípravami svadby.
Tomáš
Dobrý den slečno,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
jsem fotograf z Mladé Boleslavi. Pokud Vás zaujme moje tvorba, moc rád nafotím Váš svatební den.
Termín mám prozatím volný.
Celodenní focení u mě vyjde na 18.000Kč
Více informací a kompletní ceník naleznete na mých stránkách.
Bude mi ctí zachytit Váš svatební příběh 🖤
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo