Dobrý den,
poptáváme fotografa na naší svatbu která se koná 21.9.2019 v Ostravě Třebovickém mlýně.
Focení od 10h do 18h, chceme pouze fotky na CD/flashce. Nepotřebujeme nic upravovat,tisknout :-)
Děkuji
@patriklida
Dobrý den,
Tento termín mám volný a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Na webových stránkách naleznete ukázku mé práce.
Budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
S pozdravem
Michal Janda
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Hezký den,
Váš termín mám volný, ráda Vaši svatbu nafotím. Jsem z Klimkovic, mám to tam kousek a mlýn i blízké okolí znám moc dobře ;-).
Fotografie předávám vždy na DVD, tisky v rámci balíčků nedělám, to jen nad rámec fotoknihu, pokud si novomanželé přejí. Fotky jako takové sice upravuji, ale ne nějak výrazně, jen kontrast, srovnání linií a retuš jen když je opravdu potřeba.
Posílám na ukázku pár fotek a ceník do zprávy.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
bude mi potěšením nafotit vaši svatbu. Prosím podívejte se na moje webové stránky a rád se s vámi domluvím na podrobnostech.
S pozdravem Honza Vodička
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@patriklida
Dobrý den,
moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí