Fotograf, 21.9.2019, Ostrava - Třebovický Mlýn

Dobrý den, poptáváme fotografa na naší svatbu která se koná 21.9.2019 v Ostravě Třebovickém mlýně. Focení od 10h do 18h, chceme pouze fotky na CD/flashce. Nepotřebujeme nic upravovat,tisknout :-) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám svatbu nafotím. Pokud Váš moje práce zaujme, ozvěte se mi prosím na čísle 734 338 284. Přeji hezký zbytek víkendu, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
@patriklida Dobrý den, Tento termín mám volný a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Na webových stránkách naleznete ukázku mé práce. Budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊 S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Dobrý den, pokud se Vám bude moje práce líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv, hezký den,.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách. S pozdravem a velkou gratulací David Lidmila
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš termín mám volný, ráda Vaši svatbu nafotím. Jsem z Klimkovic, mám to tam kousek a mlýn i blízké okolí znám moc dobře ;-). Fotografie předávám vždy na DVD, tisky v rámci balíčků nedělám, to jen nad rámec fotoknihu, pokud si novomanželé přejí. Fotky jako takové sice upravuji, ale ne nějak výrazně, jen kontrast, srovnání linií a retuš jen když je opravdu potřeba. Posílám na ukázku pár fotek a ceník do zprávy. Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bude mi potěšením nafotit vaši svatbu. Prosím podívejte se na moje webové stránky a rád se s vámi domluvím na podrobnostech. S pozdravem Honza Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
@patriklida Dobrý den, moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?