Fotograf, 21.6.2019, Praha

Profilova fotka
Hezký den, Našel by se fotograf s volným termínem 21.6.2019? Rádi bychom zvěčněný obřad a možná i část oslavy. Budeme mít jen dva svědky a naše tři děti. Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@popins Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme :) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @popins, termín mám volný, pokud se bude líbit moje ukázka, napište a můžeme se pobavit nezávazně o vašem svatebním dni. S pozdravem Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. Prahu znám, jak své boty. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Budu se na vás těšit. Patrik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych se připojila a nabídla Vám své fotografické služby. Ve Vámi psaném termínu mám ještě zatím volno. V případě zájmu ceník i portfolio naleznete na mých webovkách nebo zde na profilu. S pozdravem Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla volný termín.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode. Prajem pekný deň. Tomáš
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@popins Dobrý večer, termín mám volný. Koukněte na moje webové stránky a v případě zájmu určitě se ozvěte. Budu se těšit. Hezký večer .) Cena je dohodou, ale pohybuje se kolem 10 000Kč za celý den na svatbě. Hezký večer. S pozdravem Anželika
Odpovědět
Profilova fotka
@popins Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Hezký den, jsem z Prahy a termín mám volný - shodou okolností mé výročí svatby :D Ráda dojedu nafotit. Mrkněte na webovky a v případě zájmu se ozvěte. S pozdravem Veronika
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?