Fotograf, 20.7.2019 v hotelu v Lokti nad Ohří

Schaníme fotografa na svatbu 20.7.2019. Tak 6 hodin focení, svatba je v hotelu v Lokti nad Ohří. Focení před obřadem, obřad, hostinu. 🙂🙂🙂
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Hezký večer, mám termín volný, mrkněte na webovky a v případě zájmu jistě stihneme i předsvatební schůzku ;-) S pozdravem Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den přeji, pokud se Vám bude líbit moje ukázka, ráda Vám nafotím svatbu. Veškeré informace najdete na mém webu. S pozdravem, Marcela Novotná
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se ke kolegům s nabídkou volného termínu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tento termín jsem ještě k dispozici. Ráda přijedu. Loket je nádherné město, plné krásných zákoutí a míst k focení. Dovoluji si Vám poslat svou nabídku. S pozdravem Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, koukněte na mé webové stránky a v případě zájmu se bduu těšit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do soukromé zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, váš termín máme také volný. Budeme rádi, pokud zavítáte na naše internetové stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?