Fotograf, 20.7.2019, Rokycansko

Dobry den, shanim fotografa na malou svatbu, prace na cca 2 hodiny - jen obrad a par fotek po obradu.
Odpovědět
Profilova fotka
@cutworm Dobrý den, jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊 S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný a rád přijedu zachytit prchavé okamžiky vašeho dne. V případě zájmu mě prosím kontaktujte a domluvíme se na podrobnostech. S pozdravem Honza Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje ukázka, ráda Vám nafotím svatbu. Veškeré informace najdete na mém webu. Hezký den, Marcela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se nabídneme :) Veškerou naši desetiletou práci a svatební balíčky (i ten pro vás) najdete na našem webu a facebooku. Klidné zařizování :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bude mi potěšením zdokumentovat část Vašeho dne. S pozdravem Petra Jansová svatební a reportážní fotografka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?