Fotograf, 20.6.2020, Frenštát pod Radhoštěm

Dobrý den, sháníme fotografa na náš svatební den, který se koná příští rok v červnu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Za případné nabídky děkuji :-) Eli
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný, pro více informací a cenu navštivte mé stránky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje ukázka, ráda Vám nafotím svatbu. Veškeré informace naleznete na webu včetně portofila. S pozdravem, Marcela Novotná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín je k dispozici. Veškeré informace najdete na mém webu. V případě vašeho zájmu, se budu těšit na spolupráci. S pozdravem Michal
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný dobrý den, moc gratuluji :) i já se ráda přidám se svou nabídkou - více napíšu do soukromé zprávy, bližší informace ale naleznete i na mých stránkách. Terka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Mou práci najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
nám fotil Petr Šigut z Tiché a velká spokojenost... www.sigut.net
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám volno, mrkněte na web.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Frenštát mám za rohem a termín volný, tak moc ráda přijedu svatbu nafotit :-) Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, rád vám nabidnu své služby. Jsem z F-M tudíž se můžeme i osobně sejít pokud budete chtít :)
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám bude moje práce líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@eliw Dobrý den, jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :) Přeji hezký zbytek večera S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
@eliw Dobrý den, rád budu k dispozici a více info zasílám do zpráv zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
@eliw Dobrý den slečno Eli, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách. Případně mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit. Patrik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@eliw Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den fotograf Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?