Hezký den,
jsem z Ostravy, ale myslím, že se už dnes nemusíme úplně omezovat na lokaci, třeba včera jsem byla fotit v Praze a před týdnem v České Třebové :-). Do Olomouce to mám hodinku cesty. Ráda bych Vám tímto nabídla tvůrčí a reportážní přístup k svatebnímu fotografování. Modely (nevěstu s ženichem) fotografuji vždy podle toho, jací jsou a jak na mě působí. Také podle šatů a doplňků volím vhodné místo, nemám tedy šablonovité záběry. Do soukromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
@nikka29 Krásný den, máme volno a rádi tak dorazíme. Fotíme vždy ve dvou, na přání vozíme fotokoutek a při celodenní zakázce nepočítáme konkrétní hodiny práce. :-) Do interní zprávy si tedy dovoluji zaslat konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby! :-)
Dobrý den,
termín Vaší svatby máme ještě volný a daleko to také nemáme :) dovolím si Vám prozatím zaslat interní zprávičku. Mrkněte klidně na web, budeme moc rádi. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis svatebních balíčků.
Přeji hezkou neděli
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO