Zdravím, tak i já se pridam se zadosti o doporuceni fotografa. Nejsem zrovny typ na pozovani, tak bych rada fotografa, ktery ma napady, ktery trosku nakopne abychom si foceni uzili a ktery zna pekny zakouti na foceni.Svata bude 2.9.2016 obrad je planovan na Brno a hostina potom v Domasove. Zatim bychom radi fotografa na cely den.... Predem dekuji za rady a nabidky
@netshe Dobrý den,
dost možná jsme ti, co hledáte;) Zkuste se mrknout na naši práci a hlavně reference, které máme na FB stránkách (ty mohou napovědět), nebo s námi pojďte nezávazně na kafe, jestli si nebudete jistí. Jsme přímo z Brna.
Jindřich a Pavla Nejedlí
Dobrý den,
ráda přijedu, pokud Vás moje tvorba zaujme. Termín mám volný a do Brna jezdím fotit. Posílám na ukázku pár letošních fotek z okolí Brna a cenovou nabídku do zprávy
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
také se přidávám a Váš termín mám zatím ještě volný.
Kdyby Vám moje práce zaujala, neváhejte mě kontaktovat ;)
Přeji hezký den
Vratislav Jenšík
@netshe já ti mohu doporučit @photo_nejedli
jsou manželé, fotí ve dvojici, ráno vám udělají fotky z příprav pokud budete chtít - je to pěkná památka.
s manželem nejsme také žádní modelové a nechtěli jsme nějak pozovat a Nejedlí jsou takoví pohodáři a mají nápady na fotky, že focení šlo skoro samo. Fotky máme krásné a rádi si je prohlížíme, všichni nám je chválili - jsou neotřelé, nápadité. Tím, že jsou 2, tak vám mohou vyfotit jednu situaci ze dvou úhlů což je super.
Dobrý den, navštivte náš web a pokud se vám naše práce bude líbit, tak budeme rádi když se ozvete. Nabízíme služby jak foto tak natáčení celého svatebního dne.. Krefivideo