Pěkný den,
tento termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Jsem přímo z Brna. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý večer,
termín mám volný a na mimosobotní svatby poskytuji individuální ceny. V Brně fotím běžně, rád přijedu i za Vámi. Pokud by Vás zaujala moje práce (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se, domluvili bychom se na Vaší představě a ceně.
Filip
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Tento termín je poslední sobota v červnu, kterou nemám obsazenou. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
@mmlh
Dobrý deň, Váš termín mám tiež voľný a v Brne, resp. okolí fotografujem relatívne často. Budem rád, ak by ste navštívili aj môj profil. Prajem príjemné svadobné prípravy a šťastnú ruku při výbere fotografa. S pozdravom, Ján Senčák