Dobrý den,
hledáme fotografa či fotografku na náš svatební den 2.5.2015. Svatba bude ve Zvoli nedaleko Bystřice nad Pernštejnem. Prosím o zaslání cenových nabídek. Můžete zasílat sem do zpráv nebo na meil mariejarosova92@seznam.cz
Děkuji předem za nabídky.
PS: Nevěsty z okolí, pokud máte zkušenosti se svatebními fotografy, budu ráda za vaše rady.
MJ.
Pěkný den,
rád bych vás pozval k prohlídce mé prezentace a ceníku na stránkách zde pod čarou. Třeba vás zrovna můj styl osloví. V nabídce máme také výhodné balíčky fotograf+kameraman. Pokud chcete uchovat i obraz a zvuk, nelze nedoporučit.
Do nového roku vše nejlepší vám přeje Mikuláš Křepelka
Tak to mě mrzí - třeba by Vás má práce zaujala - do Zvole to budu mít od února asi 10 km - okolí Bystřice znám;)
Termín mám bohužel obsazen
přeji dobrou volbu
Kaspy
Dobrý večer,
Váš svatební termín máme zatím volný :) veškeré informace ohledně svatebního focení, obsahu fotobalíčků a jejich cen máme uvedeny na webu. Pokud by se Vám naše práce líbila, ozvěte se ;) Akutální fotky máme na facebooku, web jsme ještě nestihli aktualizovat. Fotíme ve dvou a na svatby jezdíme po celé republice.
Filip a Linda
Dobrý den,
pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat...
přeji příjemný den.
Využijte možnost 50% slevy na celodenní focení v rámci mé soutěže na Fb.
Všem moc děkuji za ochotu. Sešlo se vás opravdu hodně a bylo z čeho vybírat. Nic lehkého to nebylo, ale už teď vím, že nebudeme litovat :) Krásný den všem a mnoho úspěchů v novém roce :)