Krasny den vsem,
shanime spolehliveho a sikovneho fotografa na termin 2.3.2019 na svatbu na Chvalskem zamku v Praze.
Nejake tipy a doporuceni?
Dekuji :)
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobry den,
take se pridavam s volnym terminem, pokud by se vam muj styl libil, dejte vedet a klidne doposlu vice ukazek (jeste jsem nestacil aktualizovat svuj web;)
Hezky den
@lucikko
Dobrý den, i já se prosím hlásím! Více o mě najdete zde na beremku. V případě zájmu, mě kontaktujte. Ráda vám svatbu nafotím. Jsem z Prahy a místo znám.
S pozdravem ZeZu
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
kdyby svatba nezasahovala do večera, tak mám ještě volno a s radostí se toho ujmu :-). Ozvěte se, kdyby Vás můj styl focení zaujal.
S pozdravem...
Jakub Štěpán
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info se Vám pokusím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Jinak všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
díky a mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Cena za celodenné fotenie je iba 8 tis Kč. Viac info a fotiek na mojom profile.
Prajem vám pekný deň.
Tomas
@lucikko
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@lucikko
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Termín mám v tuto chvíli stále volný. Níže zasílám k náhledu vybrané fotografie z mé tvorby. Více fotografií a další podrobnosti včetně cen naleznete na mých webových stránkách.
S pozdravem, Nikola.
@lucikko
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv.
V každém případě se snažím udělat vše, aby zákazník byl s průběhem a s výsledkem maximálně spokojen.
V případě zájmu naleznete moji práci na profilu BrandaArt a na mých stránkách.
Přeji Vám hezký večer.
S pozdravem
Roman Branda
@lucikko Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den, termín nemám obsazený a velmi ráda bych se připojila s nabídkou. Veškeré potřebné informace, včetně ceníku a portofolia naleznete na mých webových stránkách. Vzhledem k tomu, ze se jedna o svatbu mimo hlavní sezonu, bych Vám nabídla slevu na jeden z balíčků. S přáním hezkého dne Kateřina
Dobrý den, termín nemám obsazený a velmi ráda bych se připojila s nabídkou. Veškeré potřebné informace, včetně ceníku a portofolia naleznete na mých webových stránkách. Vzhledem k tomu, ze se jedna o svatbu mimo hlavní sezonu, bych Vám nabídla slevu na jeden z balíčků. S přáním hezkého dne Kateřina
Dobrý den,
váš termín mám volno a jsem z Prahy, tedy neplatíte nic navíc. Fotky a informace najdete zde na profilu, na webu nebo proklikem na FB stránku