Fotograf 2.10.2015 Vysoký Chlumec u Sedlčan :-)

Profilova fotka
Dobrý den, sháním fotografa/ku s volným termínem 2.10.2015 na focení svatby od cca 8:00 do 17:00h. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásíme volno;) Jindřich a Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Tento termín mám volný. Podívejte se i na moje webové stránky a případě zájmu mne kontaktujete.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a budu rád, podíváte-li se na mé svatební portfolio.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkag11 Krásný večer, termín mám tak ještě volný, posílám zprávu. Mějte se hezky, Petra :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme volný. Bližší informace zasílám do zpráv. S pozdravem Martin Hnátek | MarLin Photography
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím volný termín.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, Bude mi potesenim vam svatbu nafotit. Veskere informace na webu. Tomas Wolf
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, také hlasím volný termín, budu rád, když navštívíte i moji práci na webu, kde najdete i ceník. Radim Hájek
Odpovědět
Dobrý den psala sem zpravuu
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkag11 Sedlčany kousek:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také máme volný termín. Více z naší práce, aktuální fotky, termíny, ceníky, další info najdete na našem facebooku, příp. webu. Pokud by Vás naše práce zaujala, ozvěte se ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš svatební termín mám zatím volný, s pozdravem Robin.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuji všem za reakce, ani jsem nečekala, že jich bude tolik :-D teď mám minimálně týden co dělat, abych vše okoukla a rozhodla se :-) Ještě jednou díky, budu se snažit vybrat si co nejdříve :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkag11 @lenkag11 Zdravím i já, a připojuji ještě nabídku! Také hlásím volný termín. S pozdravem ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mám Váš termín zatím ještě volný ;) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi nabídneme naše služby . Kontaktujte nás.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici :) napíšu vám i soukromou zprávičku, prozatím se klidně koukněte na web. Mám na něm uvedené vše podstatné. Budu se těšit :) Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, hlásím volný termín a rád bych Vám nabídl mé služby. Tvorba i ceník je k nalezení u mě na webu. S pozdravem Miroslav Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji všem za zaslané nabídky! Po dlouhém vybírání jsem již našla svého fotografa :-) Přeji pěkný den!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?