Dobrý den,
Váš termín mám volný. Jsem z Ostravy, ale na delší fotografování jezdím vždy den předem, abych si i prohlédla místa obřadu či oslavy, kde se bude dobře fotit. Nabízím tvůrčí přístup k fotografování Vašeho svatebního dne, plno emotivních momentek, atd. :-). Do zprávy Vám za chvilku pošlu konkrétní nabídku.
Mariana Ryšavá
Pěkný den,
moc rád bych vás pozval k návštěvě svých stránek v odkazu zde pod čarou. Termín mám prozatím neobsazený. Třeba vás styl mé práce zaujme. Termín mám prozatím volný.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé).
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
@mar_ti_nka Dobrý den. Termín Vaší svatby mám volný. Náhledové snímky a výhodný ceník najdete na profilu a na webu pod příspěvkem. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Dobrý den,
Podstránský mlýn je opravdu kousíček (cca 7 km). Tento mlýn a okolí moc dobře znám i využití míst k focení. Je to přece můj rodný kraj. Již jsem tu svatby fotografoval.
Budu rád, když se podíváte na můj profil, případně mé www stránky. Rád Vám odpovím na každou Vaší otázku.
S úctou Vojtěch Podstavek. :-)
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio