Fotograf, 17.8.2019, Mníchovo Hradiště

Dobry den shanim svatebniho fotografa na 17.8.2019. Obrad venku kousek od Mnichova Hradiste. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@anetaprskavcova Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme. Máme to k Vám jen kousek:) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám zatím volný, tak se stačí ozvat, pokud má práce zaujme :-). Srdečně zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer Anetko! gratuluji k zasnoubení! :) Budu moc ráda, když se podíváte na můj web :) Když se Vám bude má práce bude líbit, neváhejte mi napsat! Krásný večer, K.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rád bych Vám nabídl své služby svatební fotografie. Dovolil bych si Vás pozvat na své stránky, kde naleznete moji tvorbu a více informací. Zároveň jsem Vám zaslal svůj ceník. Děkuji a přeji hezký večer Roman Branda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, take se pridavam s volnym terminem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Mé portfolio najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já bych Vám rád nabídl své služby.:) Více informací na mém profilu, či webu.:) Márty
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?