Fotograf 17.6.2017

Dobry den,shanin fotografa na foceni svatby v Hermanicich v Podjestedi.Svatba by mela byt hlavne venku,ale i ve vnitr a i se psem-beagl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a rád za Vámi dojedu, cestovné moc drahé nemám :) S přáním pěkného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád přijedu! 8-) mrkněte na web, budu se těšit! Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, V Heřmanicíh jsme již svatbu měli. Rád přijedu. Nabídku posílám do SZ S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda přijedu, mrkněte na web Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Psy miluju, mám dva stafordy. Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prozatím mám tento krásný termín volný :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?