Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
.
Dobrý den,
termín mám zatím volný a jsem z Brna, takže do Břeclavi kousek. Přikládám pár fotografií jako ukázku mé práce. Další informace najdete na mých stránkách.
S přáním pěkného dne,
Radim Spáčil
Dobrý den.
Fotografuji svatbu jako dokument.
Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album.
Pečlivě si jej, prosím, prohlédněte. Videoukázka Vám řekne více, než množství slov. Získáte představu o stylu, jakým fotografuji, o rozsahu alba apod. Pokud Vás album "chytne", pak jsem Váš.
Jsem vystudovaný fotograf.
Těším se na případnou spolupráci
Tomáš
@krokodyl9
Dobrý den, Váš termín mám prozatím volný a rád fotím na jižní Moravě. Budu rád, pokud byste si našla čas a navštívila můj zdejší profil, kde naleznete všechny důležité informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman