Fotograf 16. 6. 2016 Mikulov a okolí

Dobrý den, hledám svatebního fotografa na čtvrtek 16. 6. 2016. Obřad (jen my a svědci) proběhne na Svatém kopečku v Mikulově (čas zatím není přesně určený, nejpozději však ve 13:00 hod.). Děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte se ke mě do portfolia:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také hlásím volný termín. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se! Na mimosobotní termíny poskytuji slevu, uděláme kalkulaci přímo pro Vás. Mikulov mám moc rád - což bude v ceně také zohledněno :-D Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a do Mikulova kousek. Mimo soboty nabízím i kratší focení.. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím Vám své služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a ifo zasílám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k dispozic - Mikulov mám moc rád :)
Odpovědět
Jako rodilému Mikulovákovi by mi bylo velkým potěšením:)) Mrkněte ke mně na web, FB nebo do profilu...pokud zaujme pošlu více informací
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den. Mikulov je super místo, rád tam fotím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se k nám na profil nebo na naše stránky, rádi Vám svatbu nafotíme. Termín máme volný a jsme velmi flexibilní. Nabídku jsme schopni vytvořit dle Vašich možností a vše je na domluvě. :) Těšíme se! Rosalie Dančová/grafiweb.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?