hledame fotografa z okoli ktery by nafotil naši svatbu na hradě Bouzova, nejlepe kdyby s tímto prostředím už měl nejaké zkušenosti, kvuli světlu atd...
Pěkný večer,
tento termín mám volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný. Velmi ráda Vám svatbu nafotím, nejsem sice z bezprostředního okolí, ale výlet na hrad Bouzov si udělám moc ráda :) Ceník a ukázky mojí práce naleznete na mém webu.
V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat :)
Děkuji. Daniela :)
Dobry den,
nejspise uz mate fotografa vybraneho, ale prece jen zkusim :) Dlouho jsem cekala, kdy se zde konecne objevi veselka na Bouzove. Na miste jsem nikdy nefotila, ale moc jsem si prala, hrad shledavam velmi inspirativnim mistem. Dlouha leta jsem fotila v Anglii na ruznych zamcich, pamatkach v Londyne, tak alespon takovou zkusenost mohou nabidnout :) Muj styl je reportazni, ale pri foceni nevesty a zenicha rada micham i prvky fashionu. Snad si najdete chvilku mrknout na muj web, fb a ukazky celych svateb mam na zdejsim profilu beremese. Cenik zasilam v osobni poste.
Hezky vecer
Katka
@xenamana
Dobrý den nevěsto, věřím, že je hodně zájemců, kteří by chtěli fotit svatbu v tak atraktivním prostředí. Držím Vám palce, ať vyberete fotografa dle Vašich představ a požadavků. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák