Prosím o doporučení na nějakého fotografa pro kamarádku. Dostala jsem to za úkol, ale fotografka, co fotila nás, už má termín plný, tak hledám a okoukávám :-) Kontakty předám přímo nevěstě. Pokud možno cenově do 8000,- . Děkuji.
Dobrý den,
neuvádíte lokalitu (kvůli cestovnému), ale termín máme volný. Pokud by Vás naše práce zaujala (více na FB a webu), ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, strašně chci fotit zimní svatbu a je to na moje narozeniny, budu rád za předání kontaktu :) cena platí 2015, tj. 7500,- + doprava nad 50km od Brna. Budu se těšit! :)
Petr
Dobrý den,
termín mám volný a cenově se vejdu :-). Pokud jde o mou fotografickou práci, kladu důraz na přirozené a nestrojené záběry, u obřadu zase na momenty vč. "vedlejícho" děje, spinkající mininko během obřadu, atd.
Cenovou nabídku posílám do zprávy.
Mariana
Dobrý den,
letos jsem několik svateb v zimním období nafotil. Další fotky a také cenové balíčky najdete na mém webu. Na zimní období poskytuji slevu 20%.
S pozdravem Michal Krusberský
Dobrý den, i já se tedy hlásím do konkurzu. V mimosezóně (listopad - březen) nabízím výrazné slevy na celodenní balíčky. Více info u mně na profilu, nebo na webových stránkách. S pozdravem, Ján Senčák
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Zdravim Vas, pridavam se k ostatnim s volnym terminem. Cenove zacinam temer na Vasi castce a treba se kamaradka rozhodne si trochu priplatit. Hezky den Tomas Wolf
Hezký den přejeme,
termín svatby máme ještě volný. Jsme dvě fotografky z jižních Čech, ale fotíme po celé republice.
Více info v soukromé zprávě.
Barbora Fuhrmannová & Nela Pazourková
@petrovam Krásný den! Rádi nabídneme celodenní fotografování od ranních příprav nevěsty až po závěrečnou afterparty, a vzhledem k nesezónnímu datu se určitě do uváděné ceny vejdeme. :-) Fotíme vždy ve dvou, konkrétní čas práce příliš nepočítáme a celkově dodáváme 250 až 300 upravených, dle potřeby retušovaných, fotografií.
Do interní zprávy si Vám dovoluji zaslat konkrétní cenu i náplň balíčku a přeji prima den! :-)
Za mě doporučuji výbornou fotografku Kateřinu Bartoň.
Fotila mi malýho, známým svatbu. Její web je nyní v rekonstrukci a tak není vloženo příliš mnoho fotek, ale věřím, že se určitě domluvíte, pokud tedy bude mít volný termín. Ochotná, sympatická mladá paní. Cenově dostupná!
Dobrý dem, mrkněte se i k nám na stránky. Termín je volný a co se týče ceny, tak tam se vlezeme. Základní cena za celý svatební den je 7000 Kč. Více informací a portfolio na webu, nebo stačí poslat zprávu.