Dobrý den, hledáme svatebního fotografa na termín svatby 15.9.2018. Nejlépe z okolí Třebíče, Želetavy nebo Jihlavy. Na svatbě bude cca 25 hostů - obřad, hostina i zábava budou na jednom místě, které bychom si upřesnili až po konkrétní domluvě. ;-)
Děkuji za reakce! :-)
Klárko dobrý den, mám zatím termín volný a budu ráda, pokud nahlédnete ke mně na blog či web, kde naleznete daleko více práce než zde :-) Pokud Vás můj styl osloví, ozvěte se. Vlaďka
Dobrý den Klárko, sobotu 15. 9. mám zatím volnou a ráda vám v případě zájmu budu k dispozici :) Jsem z Prahy, ale dojet za vámi pro mě není problém. Mrkněte na web a dejte kdyžtak vědět :) Mějte se krásně, Karolina
Krásný den Kláro,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Více ukázek mé práce najdete na mém profilu a webových stránkách.
Dobrý den,
ráda bych vám nabídla mé služby. V případě zájmu mě kontaktujte, váš termín mám stále volný.
Další informace naleznete na webových stránkách.
Z Třebíče pocházím, a budu se těšit na spolupráci.
S pozdravem,
Martina