Zdravím,
hledáme nějakého šikovného fotografa či šikovnou fotografku na svatbu 15.8.2020 na cca 6-8 hodin. Našel by se někdo s ceníkem do 10 000 Kč?
Případně můžete někoho doporučit? :-)
Předem díky za nabídky.
Iva Sušilová
Dobrý den,
sezona 2020 je otevřená a rezervace na příští rok již přijímám a termíny se plní.
Rád se nafocení vaší svatby ujmu. Které Kozlovice plánujete? ty u Plzně?
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@ivca_96
Dobrý den slečno Ivo,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@ivca_96
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo