My jsme měli z Krnova Marka Bogače, a dělá úžasné fotky a je strašně příjemný. Každý nám říkal že hezčí fotky neviděli. Má své ať stránky tak se mrkni. ;-)
@manicgirl Dobrý večer, z Opavska doporučuji Jana Vlčka z Dolního Benešova nebo z Ostravy Michala Szydlowského, záleží jaký styl fotografií hledáte. Třeba by Vás jejich práce oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi.
Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte.
HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Dobrý deň, termín máme voľný, fotíme vo dvojici a pokiaľ by Vás zaujalo naše portfólio, ktoré nájdete na webe a FB, neváhajte sa ozvať :-) Do správy Vám zasielame ceník. Zdravia Lucia a Marek
Fotograf Ondřej Vrbický cena 6500,- za celodenní focení, které zahrnuje:
Svatební balíček, který obdržíte zahrnuje:
- celodenní fotografování (od ranních příprav až do podvečerní zábavy, pokud není domluveno jinak)
- DVD nosič s veškerými fotografiemi
- úprava všech fotografií - barevně, kontrastně a velikostně (tisk a internetové velikosti)
- pokročilá úprava portrétních fotografií (základní a pokročilá retuš)
- 60 ks tištěných fotografií formátu 10x15cm včetně alba
- 20 ks tištěných fotografií formátu 13x18cm včetně alba
- dárkové balení celé zakázky
+ bonus rámeček s hotovou fotografií 13x18cm, stačí vybalit a už vám zdobí byt :)
Můžu zaslat kontakt přímo na něj, Bydlí u Opavy, je to náš rodinný známý, a bude fotit i nám svatbu v červnu :-)
Dobrý den,
termín pro Váš svatební den mám ještě volný, proto zde také přikládám nabídku stát se součástí Vašeho dne "D"
Více fotografií na webu nebo fb. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek Šviderský