Dobrý den,
Sháním fotografa/fotografku na 15.7.2017 s velmi dobrými organizačními, komunikačními schopnostmi a profesionálním přístupem, který bude mít velmi příjemné vystupování a bude schopný neustále svatebčany navigovat a přesně instruovat, kam, kdy se dívat, atd. Místo fotografování Areál Botanika-Horní Bezděkov.
Prosím o cenové nabídky do zpráv. Nejlépe Praha a okolí.
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád bych vaši svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu čistě jako celodenní dokument.
Dostanete ode mne velice kvalitně vytištěné album do 2 týdnů od svatby.
Jsem vystudovaný fotograf (VŠ - Institut tvůrčí fotografie v Opavě).
Detaily a referenční alba na mých webových stránkách (viz. odkaz níže pod příspěvkem).
Na případnou spolupráci se těší Tomáš Chadim
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě.
Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme, můžete si vyzkoušet mé konverzační a organizační schopnosti rovnou na schůzce.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Na celodenní focení svateb jezdím s asistentkou, takže na organizaci hostů jsme dva. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den,
dovoluji se připojit s nabídkou. Jsem z Prahy a na pomoc s organizací mám asistenta.
Více o mě a mé portfolio najdete na webu.
Hezký den Markéta