Pěkný večer,
tento termín mám ještě volný. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
termín mám volný a na svatby cestuji po celé republice i do zahraničí. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se.
Filip
Dobrý den! Váš termín mám zatím volný, a tak když Vás zaujme má tvorba, jsem Vám k dispozici. Svatby fotím po celé ČR. Mou tvorbu a nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Přeji příjemné vybírání! Robert Zauer
Dobry den Luci,
take se hlasim s volnym terminem, tak pokud budete chtit podivejte se do zprav, kam jsem vam poslala blizsi informace. Zatim preji krasny den Petra ;-)
Dobrý den, podívejte se k nám na profil nebo na naše stránky, rádi Vám svatbu nafotíme :) Termín máme volný a jsme velmi flexibilní. Nabídku jsme schopni vytvořit dle Vašich možností a vše je na domluvě :) Těšíme se! Rosalie Dančová/grafiweb.
Dobrý den,
nabízím své služby svatebního fotografa. Mrkněte na mé stránky, zda by Vám vyhovoval univerzální balíček. Také se můžeme individuálně domluvit podle Vašich potřeb a přání.
Přeji pěkný den.
Martin Máslo