Dobrý den,
sháníme fotografa na svatební focení v okolí obce Zbraslavice. Doba focení by byla od 12ti do 17ti hodin maximálně (pozdní obřad, bez příprav), svatba cca 35 lidí.
Máme rádi romantické fotky, malou hloubku ostrosti a klidně i trochu výraznější barvy.
Rozpočet na fotografa máme 10tis na 5 hodin. Pokud máte volný termín, budu ráda, když se mi ozvete.
Hezký den :-)
Pěkný den,
na základě poptávky na Svatbě.cz nabízím své služby, termín Vaší svatby mám prozatím volný. Mojí prezentaci a ceník naleznete
na stránkách. Můj styl je trochu odlišný od toho co dělají kolegové. Fotky hodně retušuji na grafickém tabletu, barvím a dodávám textury, takže leckdy snad působí trochu jako obraz.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf/kameraman (2 lidé).
Na svatbu jsem schopen dodat i profesionální automatický fotokoutek (fotobot), který rovnou tiskne fotografie. Jde o automat bez foto obsluhy, je zde jen asistent.
Pokud by Vás styl práce a nabídka zaujaly, budu rád když se potkáme na nezávazné předsvatební schůzce.
Pěkný den Mikuláš Křepelka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Do vašeho rozpočtu se v pohodě vlezu. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Tak já se ještě pokusím přidat svou trošku do mlýna, pokud ještě není výběr uzavřen.... připojuji pro představu foto, více k nahlédnutí na stránkách. Bližší info si dovoluji zaslat do zprávy...
Standa Matouš
Krásný večer, váš datum máme zatím volný. Jsme z Mladé Boleslavi, takže k vám kousek. Neváhejte se ozvat. Více informací naleznete na našich stránkách, případně jsme kdykoliv k dispozici. ;-)
Pěkný večer,
Váš svatební termín mám ještě volný, proto bych Vám rád nabídl své fotoslužby. Pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se :) Rád si hraju s barvami a a upravuji fotografie do teplejších romantických barev a zachycuji novomanžele v přírodním prostředí prostřednictvím malé hloubky ostrosti.
Děkuji, hezký večer
S pozdravem
R.P.
Děkuji všem za reakce, nečekala jsem až takovou odezvu a nestíhám Vám všem psát:) V současné chvíli už máme vybrané dva fotografy, kteří se nám líbí. Takže nové nabídky již netřeba.
Ještě jednou, děkuji! ;-)
Dobrý den,
Velice ráda vám vaši svatbu vyfotografuji.
Ano se clonou pracovat umím. Fotím na pevné sklo od makra po 105´portrétní objektiv.
Podívejte se prosím na web.
Zdraví vás Mirka Bendová
@zrzlinka
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naše služby, termín máme zatím volný. Ukázku fotografií naleznete v našem profilu či na webu. Romantické a snové fotografie děláme moc rádi, určitě bychom Vám v tomto ohledu dokázali vyhovět. Balíčky upravujeme na míru dle požadavků, takže ceny berte jako orientační.
Přeji Vám pěkné prožití tohoto krásného ač často hektického předsvatebního času a mnoho štěstí do nastávajícího manželství! :-)
Dobrý den,
přidávám se s volným termínem :) Ukázku mé prace naleznete zde na kartě nebo přímo na našich webových stránkách. Do ropočtu se vejdeme i s předsvatebním focením.
Marie