Fotograf 14. 10. 2017 okolí Orlové, Karviné, Havířova...

Dobrý den, na náš svatební den, který se bude konat 14. 10. 2017 hledáme fotografa. Mohla bych poprosit o doporučení? Předem moc děkuji za nabídky a doporučení. Petra :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím. Jsem z Ostravy, takže doprava není nejmenší problém. Mrkněte ke mně na web :) S pozdravem Martin Hnátek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu, koukněte na můj web, kde najdete veškeré informace :) Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotografie líbit a ceník zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotky a další informace naleznete na mých stránkách. S pozdravem Lukáš Alexander
Odpovědět
Profilova fotka
@pitryska89 Dobrý den slečno Petro, Váš termín mám prozatím volný. Budu rád, pokud byste si našla čas a podívala na mojí tvorbu. Jsem z Havířova, nemám to do Horní Suché daleko. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Nabízíme foto i video. Rádi přijedeme. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám volno, posílám nabídku do zprávy emoticon) S pozdravem Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Vás svatební termín ještě volný ;-) Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám zprávu. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám moje práce bude líbit, rád Váš svatební den nafotím. Více info posílám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
@pitryska89 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Dobrý den, ještě mám volno :) Koukněte na moje stránky a fotky :) Klidně mi napište a určitě se domluvíme. Mějte se opravdu krásně, Káťa
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Rád vám vás den nafotím pokud stále hledáte fotografa :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?