Dobrý den,
sháníme fotografa na den 11.6.2022. Budeme se brát v Želči u Tábora. Chtěli bychom fotografa na celý den od příprav až po večerní zábavu. A pokud by fotograf měl kamaráda s videokamerou, tak bychom to jenom ocenili 🙂
Děkujeme za případné nabídky,
Irena a Libor
@worech2
Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku.
Hodně zdaru v plánování 🙂
Patrik & Radka Schöberovi
Dobrý den,
termín máme volný.
Rádi vyfotíme a i natočíme 🙂.
Nabízíme pohodový a přátelský přístup sehraný tým a profesionální výstup 🙂
Více info zasíláme do SZ.
S pozdravem Iva a Luboš
Přeji Vám krásný den,
velice rád odvyprávím Váš den obrazem tak, aby jste se do něj zpět přenesli i po několika letech... 🙂
Bude mi potěšením Vás fotografovat.
S úctou,
Honza Schejbal
Dobrý den,
váš termín mám volný. Fotíme i točíme. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den Markéta
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem.
Mám pro letošní rok výhodnější nabídku ve speciálním balíčku. Když se ozvete, napíšu vám podrobnosti.
Mějte se hezky a možná brzy na viděnou.
Mikuláš Křepelka
Dobrý den a gratuluji!,
termín Vaší svatby mám volný a rád budu fotografovat Váš den.
Informace a ukázky mé práce najdete zde na mém profilu a především na webu.
Ať Vám všechno vychází!
Tomáš
Krásný den, Ireno a Libore,
U nás v Czech Social Production už jsme svateb zažili nespočet svateb a bylo by nám ctí, kdybychom mohli být součástí i té Vaší. Natáčíme, fotíme a dokážeme Vám pomoci i se zařízením DJ nebo květinové výzdoby. 🙂 Všechno potřebné o nás najdete v odkaze na našem profilu 🙂
Ve zprávách ode mě kdyžtak máte více informací, rádi Vám pomůžeme se sestavením toho nejvhodnějšího balíčku na míru právě pro Vás. 😎
S pozdravem,
Tomáš Turek z Czech Social Production s.r.o.