Dobrý den,
Prosím o doporučení fotografa na 11.6.2022.
Rádi bychom fotky z příprav, obřadu, rodinné foceni, krátké společné a následně v průběhu dne momentky.
Dekuji
Zdravím,
nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku.
Hodně zdaru v plánování 🙂
Patrik & Radka Schöberovi
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Přeji Vám krásný den,
mám mnoholeté zkušenosti s fotografováním reportáží a portrétů, tím pádem i s dokumentováním svateb, takže pokud budete mít zájem, bude mi potěšením vás poznat a fotografovat. 🙂
S úctou,
Honza
Dobrý den Báro a gratuluji!,
termín Vaší svatby mám volný a rád budu fotografovat Váš den.
Informace a ukázky mé práce najdete zde na mém profilu a především na webu.
Ať Vám všechno vychází!
Tomáš
Přeji pěkný a usměvavý den, 🙂
bude mi potěšením fotografovat tak krásný den, jaký jste si vybrali na Vaši svatbu..., budete-li mít zájem, určitě se na mě neváhejte obrátit.
Krásný den,
Honza 🙂
Krásný den,
U nás v Czech Social Production už jsme svateb zažili nespočet svateb a bylo by nám ctí, kdybychom mohli být součástí i té Vaší. Natáčíme, fotíme a dokážeme Vám pomoci i se zařízením DJ nebo květinové výzdoby. 🙂 Vše potřebné o nás naleznete v odkaze vedle našeho profilu 🙂
Ve zprávách ode mě kdyžtak máte více informací, rádi Vám pomůžeme se sestavením toho nejvhodnějšího balíčku na míru právě pro Vás.
S pozdravem,
Tomáš Turek Czech Social Production s.r.o.