Ahoj,
hledám fotografa/fotografku na naší svatbu v Selském Dvoře. Jak nadpis uvádí, je to 11.6.2016 v Selském Dvoře v Praze-Hostivaři. Dáte mi někdo tipy?
@janenina Dobrý den,
11.6.2016 mám zatím neobsazeno. Jsem z Ostravy, ale do Prahy a okolí jezdím fotit celkem často, není problém dojet. U fotografování se snažím o přirozenost, jednoduchost, pózy často vznikají zcela spontánně, aby co nejvíce odpovídaly povaze novomanželů. Občas využívám i specifické rekvizity (vlastnoručně vyráběné), které jsou k tématu svatby (viz druhá foto)
Podrobnější info a cenovou nabídku posílám do zprávy.
Přeji hezký den :-) Mariana Ryšavá
Dobrý den,
i já se připojuji s nabídkou. Koukněte ke mě na web a do mého portfolia. Pokud vás moje fotografie zaujmou, budu ráda, když mě budete kontaktovat. Bydlím kousek od Selského dvora ;-) .
Hezký den, ZeZu
Dobrý den slečno Jano, pokud bych mohl dát tip, tak bych dal tip na sebe. Termín mám ještě volný, více info na mém profilu. Přeji šťastnou ruku při výběru fotografa, nabídek dostanete jistě více než dost. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Zdravim Vas, zatim mam jeste volno, ale dlouho to trvat nebude :-) Pokud se Vam bude libit ma prace, rad se osobne nezavazne setkam a dozvim vice podrobnosti pro vytvoreni cenove nabidky pro Vasi svatbu.
Tomas Wolf
Dobrý den! Taky mám termín ještě volný a moc rád Vám vytvořím památku na Váš velký den. Všechny potřebné informace a tvorbu najdete na mých stránkách. Robert Z.
@janenina Krásný den! Bydlíme kousek od Prahy a rádi Vám tak nabídneme naše fotografické služby. Nabízíme celodenní fotografování, pracujeme vždy ve dvou a rádi se s Vámi před svatbou sejdeme někde u kafe. :-)
@janenina@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Více fotografií naleznete na mých webových stránkách. V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
OAK Photography