Dobrý den,
sháníme fotografa na 11. 6. 2016 v Šenově u Nového Jičína. Obřad bude probíhat na zámku v Kuníně.
Nabídněte prosím své služby kdo máte termín volný.
Děkuji, L.
Dobry den,
ja mam volno a rada Vam obrad nafotim :) Podivejte se prosim na me webove stranky, vetsina svateb je z Anglie, v Ceske republice fotim prvni sezonu, pokud Vas zaujmou rada s Vami vse proberu,
Hezky vecer
Katka
Dobrý den slečno Lucie, Váš termín se mi nedávno uvolnil. Budu rád, pokud byste navštívila můj profil, kde kromě fotografií naleznete i reference na mojí práci. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý večer Lucie.
Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého večera
Marián Sopoliga
@lucie_nj
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den,
tento termín mám zatím stále volný a rád bych Vám tímto nabídl své služby.
Více informací ohledně svatebního focení a také další ukázkové fotografie z mé tvorby naleznete na mých www stránkách :-)
S pozdravem
Martin K.
Dobrý večer,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
Hezký den, nabízím svatební focení. Mám několik balíčku, ale např. celodenní focení i s fotokoutkem tzn. 13 hodin vychází na 9000,-. Jsem z Frenštátu, dojet není problém. Mám spoustu nápadů a foto rekvizit.
Mrkněte na můj facebook Allin Foto