Fotograf, 10.8.2019, Český Brod

Krasny den preji, na dopoledni rodinne foceni ("nahradni svatebni fota"), dne 10.8.2019 poptavam spolehliveho fotografa. Cesky Brod. Dekuji za pripadnou nabidku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
@martina121030 Dobrý den. Svatbu Vám rád nafotím. Pro více informací mě kontaktujte tel., emailem. Poslal jsem Vám zprávu. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek.
Odpovědět
Profilova fotka
@martina121030 Dobrý den, jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@martina121030 Dobrý den slečno Martino, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, rad vam nafotim nahradne svadobne fotky. Cena za fotenie 5 tis Kc. Prajem pekný deň. Tomáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?