Dobrý den,
jmenuji se Vojtěch Podstavek. Rád bych Vám nabídl své fotografické služby. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové prezentace. Pokud Vás má nabídka zaujme neváhejte mě kontaktovat.
Děkuji za Váš čas.
Dobrý den. Tento termín mám ještě volný, podívejte se na moji práci a pokud vás zaujme, určitě mne kontaktujte. Věřím že najdeme řešení právě pro vás.
Standa
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a právě poptávanou fotobudku Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den, podívejte se k nám na profil nebo na naše stránky, rádi Vám svatbu nafotíme. Termín máme volný a jsme velmi flexibilní. Nabídku jsme schopni vytvořit dle Vašich možností a vše je na domluvě. :) Těšíme se! Rosalie Dančová/grafiweb.