Dobrý den,
sháním svatebního fotografa na termín svatby 10.10.2020. Měla bych zájem o celodenní focení (cca 8 hodin). Místo svatby se nachází v jižních čechách poblíž Soběslavi. Děkuji za nabídky.
Monika
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti emoticon
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
@petromon
Dobrý den, 10.10. mám volno. Koukněte na fotky. Rád přijedu. :-)
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem.
Patrik Schöber
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Portfolio a přibližný ceník naleznete na mém webu, pro případ, že by jste chtěla více informací, se na mne neváhejte obrátit.
Přeji krásný den!
Simona
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
@petromon
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád vám udělám zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu.
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
:-)
Dobrý den, 👋
Váš svatební den,
budu ráda fotit třeba celý den.🌞🌙
Fotografů je nás mnoho,
vyberte si pouze toho,
jehož tvorba Vás víc chytí,🎣
když jím budu já, můžete mě míti.🎉
Podívejte se na stránky webové,
Fotografky Martiny Plichtové.📸
Dobrý den,
termín Vaší svatby mám ještě volný.
Jsem z Českých Budějovic, bude mi potěšením nafotit Váš svatební den.
Obřad, skupinové focení, focení novomanželů, reportáž svatebního dne, veselé krájení dortu a jiné zvyky, které si připravíte .
Mrkněte do mého profilu, nebo na webové stránky, jestli se Vám líbí styl mého focení.
Děkuji,
hezký den.
Mirka Oborníková
@petromon
Dobrý den slečno Moniko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí