Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@sim1989
Dobrý den,
váš termín mám také volný. Pokud nahlédnete do mého portfolia na mém webu, případně i sem na beremese a budete mít nějaké dotazy, neváhejte napsat. Budu ráda pokud se ozvete ;-) .
Prima den,
ZeZu
@sim1989
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Focení svateb je naší vášní, proto i z Vašeho svatebního dne uděláme ten nejkrásnější den ve Vašem životě. Máme mnoholeté zkušenosti, praxi a především chuť nabídnout Vám to nejlepší. Vyberte si z námi nabízených balíčků na AZ-fotosluzby.eu, který Vám nejvíce sedne, nebo si prostřednictvím balíčku Individual podle Vašeho rozpočtu nastavte přesně takové služby, které Vám budou nejvíce vyhovovat.
Zachytíme to nejkrásnější a vytvoříme vzpomínky na celý život!
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman