Dobrý den a ahoj,
sháním fotografa na svatbu, která se bude konat 1.9.2018 pod bájnou horou Blaník (středočeský kraj).
Mám zájem o cca 8 hodin focení. Líbí se mi hlavně reportážní styl focení.
Děkuji za ukázky Vaší práce.
Petra
Krásný den Aničko,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Zdravím Vás,
také mám tento termín volný. Ráda vám vaši svatbu nafotím. Koukněte prosím na mé portfolio zde na beremku či na mém webu. Odkaz najdete pod fotografií. ;-)
Mějte se prima, ZeZu
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
AZ-fotosluzby.eu mají ve Vámi požadovaný termín volno, proto můžete focení Vašeho nejkrásnějšího dne v životě svěřit právě do našich rukou! Focení je pro nás největším koníčkem, ale především radost. Proto Vám můžeme nabídnout nejen kvalitní služby, ale i profesionální přístup a snahu vytvořit nezapomenutelný svatební příběh. V nabídce máme několik cenových balíčků, mezi nimiž můžete vybírat. Pokud Vám žádný z nich nesedne, navolte si sama v balíčku Individual přesně takové služby, které budou v rámci Vašich přání i finančního rozpočtu.
Vytvoříme ten nejkrásnější příběh!
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den,
tento termín se mi nedávno uvolnil, tudíž budu ráda, pokud se podíváte na mou práci :)
Blaník je úžasné místo! Skvělá volba!
Přeji hezký víkend,
K.
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth