Ahoj,
hledame fotografa (nemusi byt profesional, staci i nadseny amater :-) ), ktery by nam zvecnil nas Den D. 1.9.2018, Praha-Zizkov, vecerni party v Letnanech.
Rada bych fotky z priprav, obradu v kostele sv. Prokopa, spolecneho obeda + odpoledni foceni pravdepodobne na Parukarce (odhaduji 5h). Vecer se presuneme na grilovacku do Letnan (cca 2h).
3 tydny nato (patek 21.9.) chystame party pro kamarady, kterou bych taky chtela zdokumentovat (jen 2-3 h).
Prosim, nabidnete...
Diky,
Oli
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
@oli_d
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
AZ-fotosluzby.eu mají ve Vámi požadovaný termín volno, proto můžete focení Vašeho nejkrásnějšího dne v životě svěřit právě do našich rukou! Focení je pro nás největším koníčkem, ale především radost. Proto Vám můžeme nabídnout nejen kvalitní služby, ale i profesionální přístup a snahu vytvořit nezapomenutelný svatební příběh. V nabídce máme několik cenových balíčků, mezi nimiž můžete vybírat. Pokud Vám žádný z nich nesedne, navolte si sama v balíčku Individual přesně takové služby, které budou v rámci Vašich přání i finančního rozpočtu.
Vytvoříme ten nejkrásnější příběh!
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman