Krásný slunečný, leč mrazivý den!
Tento termín mám stále volný.:)
Více informací a svatební balíčky naleznete na mém webu.
Nebojte se též napsat jakýkoliv dotaz.:)
S pozdravem
Márty
Dobrý den,
také se přidávám. Termín mám volný a rád Vám v případě zájmu budu k dispozici. Více fotografií + informace najdete na mých stránkách.
Hezký den
Dobrý den, jezdím po celé ČR a rádá Vám svatbu nafotím. Nyní spolupracuji i s koordinátorkou svateb a když si nás vezmete společně udělame výhodný balíček.VJestl Vás nabídka zaujala, tak se mi ozvěte :-)
Dobrý den, tento termín mám volný a jsem přímo z Ostravy. Veškeré informace včetně ceníku naleznete na mých webových stránkách.
S pozdravem
Martin Hnátek
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici :)
Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
@heathers
Dobrý den Julčo a Ondro,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@heathers
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@heathers
Dobrý den, pokud hledáte fotografa a DJ v jednom, tak jediný, kdo mě napadá, je Marián Mrózek. Fotí v Ostravě a v Praze a vychoval spousty talentovaných fotografů. Zkuste kontaktovat jeho, v nabídce má přímo balíček na fotografa i DJ. Pokud by Vám stačil jen fotograf, tak Váš termín mám prozatím volný. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak.
Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem,
Matěj Škraňka
AZ-fotoslužby