@empatica Miluju focení na horách a pokud je to spojeno se svatbou, nedá se nereagovat. Když zaujme moje práce, moc rád přijedu....jel jsem už mnohem dál :-).
Standa Matouš
Dobrý den, také se přidávám ke kolegům se svou nabídkou.:)
Termín je stále volný a budu rád, když navštívíte můj web, kde naleznete více fotografií a i další podrobnosti k jednotlivým svatebním balíčkům.
S pozdravem Márty
@empatica
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den, tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím, v okolí Jeseníku jsem již několikrát měl to štěstí fotit. Ukázky mé práce i ceník naleznete na mých webových stránkách.
S pozdravem
Martin Hnátek
@empatica
Dobrý den, termín Vaší svatby mám prozatím a rád nafotím Váš velký den. Na Jesenicku a v okolí fotím docela často a rád. Taktéž budu rád, pokud byste si našla čas a podívala se na mé stránky, kde naleznete všechny potřebné informace. Přiložené fotografie jsou z Vápenné. Přeji Vám, ať najdete sympatického a empatického fotografa. Příjemné svatební přípravy, Ján Senčák
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš