Pěkný den,
termín máme ještě volný. Klidně se podívejte na naše webovky a v případě zájmu neváhejte napsat. :)
Budeme se moc těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
z okolí Prahy tedy nejsme, ale do Prahy fotit jezdíme :) Pokud by se Vám líbila naše práce (více najdete na našem facebooku), ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den,
z Prahy sice nejsem, nicméně svatby v Praze fotím častěji než v našem kraji. Posílám na ukázku fotky ze svatby v Trojském zámku, focení novomanželů pak probíhalo v Anežském klášteře.
Do soukromé zprávy posílám nabídku.
Hezký večer, Mariana Ryšavá
Nabízím své báječné služby 100% spolehlivého fotografa. Jako bonus vám nabídnu ZFARMA vlastní fotokoutek s fotobudkou pro automatické fotografování selfies svatebních hostů s okamžitým tiskem fotografií, něco ála Smilebox/Fotonaut (ceníková cena 5000 Kč). Více v mém profilu a na webu.
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby.
Ceník naleznete u mne na webu.
Mou předností je rychlost, nenarušování obřadu a nevyumělkované fotky.
Dále pak několik malých-milých překvapení :)
Dobrý večer nevěsto, tento termín se mi právě před chvílí uvolnil :-) Budu ráda, pokud mrknete na moji práci na blog, kde najdete nejen galerie celých svateb, ale i ostatní info. S pozdravem,. Vlaďka M.
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ.
S pozdravem
Alena Gurenchuk