Zdravím Vás,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti
S pozdravem a hezký den
Tomáš
@maar_tulina Dobrý den, termín mám volný a moc ráda svatbu nafotím. Bydlím kousek od Valašského Meziříčí, takže NJ mám kousek :-) Více info zasílám v soukromé zprávě. Gabriela
Dobrý den, termín mám zatím volný a pokud se Vám budou fotky ode mě líbit, rád Váš svatební den nafotím. Víc informací včetně ceníku posílám do zpráv, přeji hezký den.
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací a fotek navštivte můj web. Budu ráda, když se ozvete.
Pěkný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den, tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím, do Nového Jičína, co by kamenem dohodil :). Veškeré informace a další ukázky mé práce naleznete na mých webových stránkách.
Budu se těšit
Martin Hnátek
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@maar_tulina
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo