Dobrý den,
mohla bych poprosit o doporučení či nabídky na nafocení celé svatby a také krátké video? Chápu, že se mohou různé balíčky či náklady za dopravu lišit, ale orientační ceny by mi to dost ulehčily.
Svatba se bude konat v lese, tudíž mám představu o nádherných fotkách v přírodě, se západem slunce a posléze s prskavkami 🙂 😄
Předem moc děkuji.
Denisa
Dobrý den, Váš termín mám volný a když se Vám bude moje práce líbit, rád přijedu, Vaši svatbu nafotím a kolega natočí. K dispozici máme i dron a hlavně fotobudku (tisknoucí velké a kvalitní fotografie a spoustu rekvizit. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den
Krásný den, ráda vám svatbu přijedu vyfotit, Poděbrady jsou kousek.
Mrkněte na můj profil pokud vás osloví, budu ráda, pokud se ozvěte 😉
Píši zprávu s více o informacemi.
Terka
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Hezký den,
termín mám zatím volný a zní to všechno naprosto skvěle! 🙂 Navíc bydlím kousek od Poděbrad. Mrkněte na můj web, kde mám uvedené i přibližné ceny. Pokud nabídka a fotky zaujmou, určitě se ozvěte 🙂.
Přeji Vám krásný den,
mám mnoholeté zkušenosti s fotografováním reportáží a portrétů, tím pádem i s dokumentováním svateb, takže pokud budete mít zájem, bude mi potěšením vás poznat a fotografovat.
S úctou,
Honza