Ahoj 😊
Hledam foto a video na svatbu 8.8.2020 jedna se jen o obrad a foceni novomanzelu. Za pripadne nabidky dekuji. Pokud by bylo mozne zasilat na email bytbrnosd@seznam.cz byla bych moc rada.
Dekuji.
@gedzitka_
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
@gedzitka_ Dobrý den, tento termín mám volný a rád bych Váš svatební den nafotil. Více informací jsem Vám zaslal do zprávy :-) Ceny jsou individuální dle Vašich požadavků. Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou.
Podívejte se na naše svatební stránky , je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby