Krásný den Lucie,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili (i natočili) a náhodou máme termín ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, termín máme volný. Jsme Vám plně k dispozici co se týče focení i fotokoutku. Od nás neuslyšíte, postavte se takto, udělejte toto. Váš den se snažíme zachytit vždy tak jak je, plný momentů a emocí.
Dobrý den,
nabízím mé fotografické služby. Jsem fotograf z Brna. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ.
S pozdravem
Filip Fojtík
@lucien
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den, ráda nabídnu své fotografické služby. Pokud by se Vám má práce líbila, neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na případné setkání. Pěkný den. Michaela Kejdušová :-)