Dobrý den, sháníme fotografa a rovněž i kameramana, co by s námi strávily celý náš svatební den a tak i zvěčnily tento nádherný okamžik.Budeme se brát na horách,kousek od Morávky. Děkuji za nabídky.
Dobrý den, termín mám volný, spolupracuji s kameramanem a k dispozici mám i fotobudku. Když se Vám moje práce bude líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím a kamarád natočí. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za doporavu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
@adriana_polaskova Dobrý den, mohu nabídnout své služby a rád Vám svatební den nafotím. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách emoticon Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
@adriana_polaskova Dobrý den, mohu nabídnout své služby a rád Vám svatební den nafotím. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách emoticon Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
@adriana_polaskova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
Dobrý den, fotím převážně v Moravsko-slezském a Olomouckém kraji a uvedený termín mám volný. Pokud ještě hledáte svatebního fotografa, jsem Vám k dispozici. Hezký den. Monika
Hezký den, jsme sehraný manželský pár, fotografka Monča a kameraman Tom.
Na svatbě se vzájemně doplňujeme, jízdné zdarma 😉 Máme v ceně i zapůjčení rekvizit a instaxu, taktéž záběry z dronu .
Ceník, naše videa a fota najdete na našem webu.