Foto 10.8.24

Profilova fotka
Dobrý den, Sháním hodně šikovného fotografa/fotografka. Jde mi hlavně o přirozenost fotek, ne křečovité fotky, stoupněte si sem, tady koukej a sýr...bohužel naše fotografka nefotí svatby a s ní se srovnávat je těžké. Všem děkuji za doporučení 🙏🙏🙏
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás osloví moje tvorba na webových stránkách, ráda nafotím Váš svatební den 🙂 S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím. Dělám přirozené fotky, žádné vykloubené pózy. Vy, vaše emoce a super momentky. Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb V případě zájmu prosím pište na mail. Jestli hledáte pohodáře, se kterým je při focení sranda, tak jsem ten pravý 🙂 Mějte se pěkně Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatbu fotim z 90% jako reportáž, hromadné a párové fotky se musí částečně “zorganizovat”, aby byly pěkné. Pokud Vás zaujme mé portfolio, tak se ozvěte, hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, mrkněte i ke mně na stránky. Třeba Vás moje práce zaujme🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_orinicova Dobrý den, mohu nabídnout své služby, více o mé práci na webu
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_orinicova Zdravím vás. Jsme dvojice svatebních fotografů Patrik & Radka. Bylo by nám potěšením s vámi spolupracovat. Informace ke svatebnímu focení jsou na našem webu, tak na to můžete mrknout. Patrik a Radka Schöberovi - svatební fotografové
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vyfotíme. Více info, reference, ukázky celých svateb a ceny najdete na našem webu. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, nemáte ještě fotografa, kameramana, DJ či třeba fotokoutek s tiskem na svou svatbu? Napište 🙂 Videa: https://bit.ly/3oy4OPU 🎥 E-mail: info@tomasmichna.com 📩 Web s ceníkem: www.TomasMichna.com/cs 💰
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?