Dobrý den, na sobotu 19.6.2021 sháníme na půldenní focení fotografa či fotografku. Místo je 1 hod a 15 min z centra Prahy, kousek od Lovosic či Litoměřic. Obřad od 14:00. Prosím ty, kteří si účtují 25 000 za 2 hod a podobné nesmysly, ani nepište.
Děkujeme. 😉
Hezký den,
nesmysly si neúčtuji, do terezínské kotliny jezdívám z Prahy fotit pravidelně :) Pokud Vás zaujme má práce, budu ráda, když se ozvete pro sjednání termínu předsvatební schůzky.
S pozdravem
Veronika Tvrdá
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za doporavu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
V Českém Středohoří fotím moc rád.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
@ondrej_bures
Dobrý den Ondřeji,
moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@ondrej_bures
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Hezký den,
Váš termín máme v tuto chvilku volný, budeme moc rádi pokud se podíváte i k nám na internetové stránky, kde naleznete vše včetně cen.
S přátelským pozdravem Hanka z HSphoto