Hledáme fotografa/y na focení naší svatby v Kostelci nad Černými lesy dne 11.6.2016
Doba focení 6-8 hodin, od příprav nevěsty až po hostinu s krájením dortu. Počet upravených fotek na CD/DVD 200-250 kusů, nějaké speciálně upravené fotky, možnost velkoformátového tisku a fotokoutku vítána. Rádi bychom někoho se zkušenostmi s focením v prostorách kaple a zámku.
Prosím napiště do zpráv cenovou nabídku a odkaz na reference a Vámi zhotovené fotografie.
Předeme děkujeme
Jana a Ondřej
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný. Velkoformátový tisk není problém (svoje osobní fotky tisknu o formátu asi 80x53 cm na kappu). Na zámcích a v kostele fotím často. Fotokoutek bohužel nemám. Více info posílám do zprávy.
Mariana Ryšavá
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Dále naše nabídka obsahuje fotokoutek fotobot, který má velmi rychlý tisk a funguje jako automat. Na vyžádání zašlu pár fotografií. Ceny naleznete na stránkách zde pod čarou. Do příspěvku je máme zakázáno vkládat.
Krásný den Mikuláš Křepelka
@janaondrafinsko
Dobrý den,
já chci:) Termín volný, KnČL miluju. Fotím tam každý rok, mám to kousek ;-)
Koukněte ke mě do portfolia a pokud vás moje fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat. Budu ráda.
Hezký den, ZeZu
@janaondrafinsko Krásný den Jani a Ondro. I já bych Vám ráda nabídla své služby, termín mám ještě volný. V Kostelci jsem také několikrát fotila, viz. foto + můj profil. Posílám soukromou zprávu. :-) Petra
Zdravim Vas, pokud jeste vybirate zarazuji se do fronty. Prohlednete moji praci na webu a pokud se Vam to bude libit napiste, zavolejte a sejdeme se. Reknete mi ci je pro Vas dulezite atd.. a pak muzeme vytvorit nabidku.
Tomas Wolf
@janaondrafinsko
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek