Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení emoticon
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti emoticon
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den,
nabízím mé fotografické služby. Jsem fotograf z Brna, rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do sz.
Pokud Vás moje nabídka zaujme, neváhejte mne kontaktovat.
S pozdravem
Filip Fojtík
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Krásný večer!
I já se připojuji k nabídce kolegů s tou svou.:)
Více informací naleznete na mé kartě, případně webu a rozhodně se nebojte napsat.
Krásný večer, s pozdravem Márty
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
@hanuh
Zdravím,
uvedený termín nemám ještě obsazen. Jsem z Brna. Ukázky mé práce včetně ceníku naleznete na www.
Případné dotazy ráda zodpovím.
S pozdravem Lucie
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici. Jsem přímo z Brna :)
Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
@hanuh
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo